Over…

Eind 2015 ontdekte ik het naaldvilten, en sindsdien heeft wol m’n huis en ook m’n leven redelijk overgenomen (not complaining!). Ik experimenteer graag en vind het heerlijk om te spelen met verschillende soorten wol en andere vezels.

Op deze website vind je een selectie van wat ik zoal maak, met af en toe een nieuw berichtje. Het meeste laat ik zien op social media.

Heb je vragen? Check dan even de Frequently Asked Questions. Verder: veel plezier met rondkijken op deze site 🙂.

Een beetje meer over mezelf

Creativiteit was altijd al een rode draad in m’n leven, maar altijd een beetje in de coulissen, iets “erbij”. Daar kwam verandering in toen ik naast een chronische ziekte in 2009 een hersenkneuzing opliep. Gevolg: NAH, niet-aangeboren hersenletsel. Van het een op andere moment vielen eigenlijk zo’n beetje alle creatieve bezigheden weg, en dan kom je er achter hoe belangrijk die dingen eigenlijk voor je zijn. Don’t it always seem to go, that you don’t know what you’ve got till it’s gone... Ergens in die best heftige periode besloot ik dat creativiteit een belangrijkere plaats verdiende in m’n leven. Niet meer in de coulissen, maar center stage, welke vorm het ook zou aannemen.

Pas met het ontdekken van naaldvilten vond ik iets dat paste bij m’n mogelijkheden en nieuwe leven, en dat heb ik met beide handen aangegrepen. Inmiddels ben ik – binnen de spelregels van m’n gezondheid – ook langzaam het tekenen en schilderen weer aan het oppakken. Maar naaldvilten blijft waarschijnlijk toch het belangrijkste van wat ik online laat zien.

En dat besluit creativiteit center stage te zetten? Een van de beste dingen die ik in m’n leven voor mezelf gedaan heb.

Andere tidbits: ik woon in Delft, kan enorm genieten van de vogels rond m’n flat, wandel het liefst op het strand, en deel het huis met twee heerlijk maffe zebravinken, Chef en Finny.